Wie zijn wij?

Veel mensen denken onterecht dat een vrijstaand huis laten bouwen buiten hun bereik ligt. Het budget lijkt niet toereikend of ze hebben gewoon niet de tijd of de energie om ermee aan de slag te gaan. Ze zien op tegen de ingewikkelde processen met architecten, bouwtechnische adviseurs, interieurontwerpers en andere partijen. Alliv is dé oplossing voor al deze mensen. Alliv biedt een Droomhuis configurator waarmee je namelijk zelf je villa kunt creëren.

Hoe doen we dat?

Dat doen we door het proces te versimpelen en efficiënter te maken. Met behulp van vier elementen:

  1. Vier basismodellen met honderden variaties

  2. Onze Droomhuis configurator

  3. Onze jarenlange ervaring

  4. Het gebruik van prefabricage

Vier basismodellen met honderden variaties

Onze architecten hebben tientallen jaren ervaring met het ontwerpen van vrijstaande droomhuizen. Ze gebruikten al die opgedane kennis en ervaring om de basis van een villa te ontwikkelen waar jij daarna je eigen draai aan kunt geven. Dat doe je in onze Droomhuis configurator. Hiermee stel je online dat basismodel naar eigen inzicht verder samen. Zo creëer je je eigen droomhuis.

Op deze manier besparen we tijd en kosten. We maken het hele proces om tot jouw droomhuis te komen veel minder ingewikkeld. Een echte win-win, want je hebt meer vrijheid om je eigen keuzes te maken, terwijl het traject eenvoudiger en goedkoper wordt.

Droomhuis configurator

Dat is waar Alliv om draait: de Droomhuis configurator! In deze configurator bepaal jij vanuit je luie stoel exact hoe jouw huis eruit gaat zien en wat het gaat kosten.*

Vanaf het basismodel kies je in acht stappen de stijl die je aanspreekt, de dakafwerking, de plaatsing van de ramen, het materiaalgebruik, de stijl van de deuren en de kozijnen en welke extra’s je wilt. Het proces is net als online een nieuwe auto bestellen! Makkelijker kunnen we het niet maken.

En doordat je kiest uit doordachte, hoogstaande ontwerpen en de beste materialen die wij met zorg selecteren, weet je zeker dat je een huis samenstelt van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden jou de elementen en jij voegt daar jouw eigen waarde aan toe. En als je straks gasten door je droomhuis rondleidt, kun je zeggen: “Dit heb ik zelf ontworpen!”

*De enige variabele is het type heipaal en de lengte daarvan. Dat is namelijk afhankelijk van de grond waarop jij wilt bouwen.

Een enorme bak aan ervaring

Hoewel Alliv een relatief nieuw bedrijf is, hebben de mensen achter Alliv al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van villa's. De architecten en bouwmeesters van Mattone Bouwmeesters zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van iedere villa die we met Alliv neerzetten.

Geen zorgen dus over het proces, de kwaliteit of de samenwerking. We weten wat we doen!

De voordelen van prefabricage

We beloven je dat wij de realisatie van jouw droomhuis versimpelen en daar hoort uiteraard een snelle doorlooptijd bij. Zodra het papierwerk is afgerond en de kavel beschikbaar is, gaan we aan de slag. En vanaf de start van de bouw garanderen we dat jij binnen zes maanden de sleutel krijgt.

Dat kan zo snel, omdat wij een voorraad beheren van de basiselementen die in de verschillende modellen terugkomen. Daardoor hoeven we niet op materialen te wachten, maar gaan we direct aan de slag. De kalkzandstenen muren, vloeren en plafonds worden kant-en-klaar aangeleverd en gelijk op hun plek gezet. Wel zo efficiënt!

Wat doen we niet?

Besparen op kwaliteit! Wij zijn bouwers in hart en nieren en wat we bouwen, bouwen we goed. Wij weten als geen ander dat een huis - en zeker een villa - een grote en vaak eenmalige investering is. Daar heb je lang voor gewerkt en gespaard, dus het beste is goed genoeg. Wij besparen op het proces. Niet op de kwaliteit die we leveren.

We kiezen er daarom bewust voor om te werken met de beste kwaliteit materialen en de beste (onder)aannemers en partners. Wij staan garant voor onze bouwpartners en dat kunnen we doen omdat we daar al jarenlang intensief en succesvol mee samenwerken. We geloven erin dat je expertise moet inzetten waar dat kan. Daarom besteden we het elektrawerk uit aan elektriciens, het leidingwerk aan loodgieters en het schilderwerk aan schilders. En uiteraard regelen wij dat. Dat hoef jij niet te doen.

Meer weten over jouw mogelijkheden?