Prelude Zadeldak

Modern en klassiek onder één dak. Strak lijnenspel met veel lichtinval en speels trappenhuis.

Kenmerkende landelijke vorm

De Prelude Zadeldak kenmerkt zich door de vertrouwde Hollandse landelijke vormen. De grote raampartijen van vloer tot plafond op de begane grond zorgen voor mooi lichtinval en veel ruimtelijkheid. Het eye-catching trappenhuis aan de zijkant van het huis creëert een ruime en overzichtelijke hal. De lage goothoogte maakt deze woning ook geschikt voor bijna ieder bestemmingsplan.

153m2 woonruimte

Uit te breiden met een aanbouw of garage

Minimaal 3 slaapkamers

Uit te breiden met extra slaapkamers

Diverse indelingen mogelijk

Kies jouw ideale indeling en maak je huis uniek

Vanaf €399.000

Stel jouw huis samen in de Droomhuis configurator en ontdek je mogelijkheden

Ontdek de veelzijdigheid van de Prelude Zadeldak

Smaken verschillen. Gelukkig maar, want dat maakt het leven een stuk minder saai. Wist je dat je de Prelude Zadeldak maar liefst in acht verschillende stijlen kunt samenstellen? Zo kun je de woning altijd naar jouw smaak ontwerpen. Kies jij voor stucwerk of gevelstrips? In zandkleur, wit, rood of ambergrijs? In onze configurator stel jij de woning helemaal zelf samen. Maak je woning uniek en naar je eigen smaak.

Kies je perfecte indeling

Iedereen heeft zijn of haar eigen woonwensen en ook niet ieder kavel is even groot. Daarom kun je in onze Droomhuis configurator kiezen uit diverse oriëntaties van de woning op de kavel en indelingen van de verschillende verdiepingen. Zo kies je de perfecte indeling van je woning, passend bij jouw woonwensen.

Op zoek naar meer berg- of woonruimte? Kies dan voor een van de vier verschillende aanbouwen. Extra slaapkamer nodig? Kies dan voor een indeling met vier slaapkamers op de eerste verdieping of voor een levensloopbestendige indeling van de aanbouw.

Er zijn maar liefst 64 verschillende indelingen mogelijk in onze configurator. Zo heb jij altijd een woning die helemaal naar je smaak is!Swipe door de foto's voor mogelijke indelingen!

Alleen maar de beste
kwaliteit materialen

Bij Alliv werken we alleen met de beste kwaliteit bouwmaterialen. Zo is de Prelude zadeldak voorzien van een:

  • Fundering van gewapend beton, met een balkafmeting van 400 x 500mm

  • Een geïsoleerde kanaalplaatvloer als begane grond vloer 

  • Een draagconstructie van prefab kalkzandsteenwanden, in 150mm dikte

  • Een verdiepingsvloer van kanaalplaten

  • Een prefab zadeldakconstructie van geïsoleerde houten elementen en een vlieringvloer van hout. De topgevels op de eerste verdieping worden ook uitgevoerd in geïsoleerde houten elementen

  • De binnenwanden (met uitzondering van het trappenhuis) zijn niet dragend en worden uitgevoerd in Gibo (gipsblokken), van 100mm dikte

Benieuwd hoe jouw droomhuis eruitziet?

Stel hem dan gelijk, gemakkelijk samen in onze Droomhuis configurator!

Duurzaam gebouwd

Duurzaamheid is een breed begrip. Het zegt soms veel en soms veel te weinig. Wij doen daarom ook geen uitspraken over bepaalde duurzaamheidstargets, -cijfers of -doelen, maar garanderen dat wij ons iedere dag inzetten om alles duurzamer te maken. De Prelude Zadeldak voldoet ruim aan de eisen welke gesteld zijn bij de BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). De villa is uitgevoerd met een lucht-water warmtepomp. De ventilatie wordt voorzien door roosters in de gevel, en mechanische afvoer van de lucht via de keuken, het toilet, de wasruimte en de badkamer.

  • Op het dak bevinden zich 8 PV-panelen.

  • De beganegrondvloer heeft een Rc-waarde van Rc 4,2 m2*K/W

  • De buitengevel heeft een Rc-waarde van Rc 5,5 m2*K/W

  • Het dak heeft een Rc-waarde van Rc 6,3 m2*K/W

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Kom langs voor een vrijblijvende afspraak!