Onze werkwijze

Bij Alliv heb jij als klant een grote rol in het proces. Je creëert je villa thuis via de Droomhuis configurator. Dat neemt al veel werk uit handen. We hoeven niet met elkaar om tafel, we hoeven het niet te hebben over mogelijkheden, wensen en eisen en we hoeven niet te sparren over een ontwerp. Daar besparen we veel tijd mee.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Zodra jouw configuratie is afgerond en de opdracht akkoord is, gaan wij aan het werk. De basis van jouw ontwerp bestaat uit prefab-materialen. De fundering, vloeren, wanden en plafonds zijn allemaal op voorraad. Zodra het startsein is gegeven, brengen we ze dus meteen naar de locatie om daar te installeren.

Voor de uitvoer werken wij met de beste (onder)aannemers die we kennen. Met de meesten werken we al jaren intensief samen, waardoor we blind op elkaar vertrouwen en weten wat we aan elkaar hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat je experts moet inzetten waar dat kan. Daarom laten we het leidingwerk over aan loodgieters, de elektriciteit aan elektriciens en de plaatsing van kozijnen, ramen en deuren aan de timmermannen. Ook hierdoor besparen we tijd en energie (en geld). Waarom zouden we zelf leidingen trekken als er iemand is die dat beter, sneller en mooier doet?

Wij coördineren het hele project van start tot oplevering. Ook zijn we verantwoordelijk voor de planning en waarborgen we de kwaliteit die je van Alliv mag verwachten. Wij zijn dan ook jouw aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen. En natuurlijk spelen we je complimenten door naar de betreffende uitvoerder ;).

Meer weten?

Heb je nog een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op.